Niet God maar de mens dienen

Magazine    Binnenkort verschijnt, onder leiding van Frans van Gaal, een speciaal aan Jacob Moleschott gewijd magazine met als titel: Niet God maar de mens dienen. In het magazine komen onder andere Ronald van Raak, Wiep van Bunge, Brigitte de Swart, Kitty de Leeuw, Antoine Jacobs en Huub Schellekens aan het woord.
Kijk voor de inhoud van het magazine hier.
Tijdens het symposium op 22 september zal de nestor van de Bossche gemeenteraad Paul van der Krabben het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Het magazine is te koop bij boekhandel Heijnen aan het Kerkplein in ’s-Hertogenbosch.

Het magazine is te bestellen via onderstaand formulier. Na betaling van € 6,95 + € 4,05 = € 11,- op bankrekening NL 76 INGB 0774 0924 08 en het magazine wordt, na 22 september 2023, naar je toegestuurd. Vergeet niet je adres door te geven.
Als je het symposium op 22 september bezoekt is het magazine bij de toegangsprijs inbegrepen en ontvang je het aan het eind van de avond.

Bestelformulier

13 + 10 =

Hieronder gesprekken die Frits Buijs en Hans Kessens hebben met Wiep van Bunge, hoogleraar geschiedenis van de filosofie en cultuurhistoricus Kitty de Leeuw. Ze leveren ook een bijdrage aan het magazine.